София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Председателят на "Българско лято": Васил Божков има енергия и харизма, която обединява хората

„Захванах се с този проект преди три месеца със своите съмнения"
56 сЕвроком 713

„Захванах се с този проект преди три месеца със своите съмнения. За това време не ми е сложена нито една дума в устата, не ми е наложено и нито едно мнение, включително и от Васил Божков“. председателят на партия „Българско лято“ Борил Соколов пред БНР. 

Според него Васил Божков има "енергия и харизма, която обединява хората“. 

„Той има своята роля, не е малка, за да започне този проект, промяната на България. Всички други са се маскирали, при нас маски няма, г-н Божков е обединителят, който дава насоката, в която да променим България в ползотворна посока. Насоката е в нас, българите, които сме се захванали с политическа партия „Българско лято“. Имаме екип от специалисти, който ще развие програмата“, категоричен е лидерът на новата партия.  

„Всеки може да бъде част от нашата партия... Дамата, която ще се грижи за темата за здравеопазването, има международен опит, с опит в здравни комисии, има и опит в България, не е била в партия, в ръководните ѝ органи. Скоро ще представим хората с техните визитки... Партията ни е за прогреса. Което не се случи през последните 30 години, ние ще го направим. Всички останали партии искат подмяна, а не промяна, ние се борим за промяна“, заяви още Борил Соколов.