София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Президентът Румен Радев ще посети Правец и село Видраре

От 12.20 часа на 17 февруари Румен Радев ще посети Туняковския хан
2 мЕвроком 219

Президентът Румен Радев ще посети Правец и село Видраре на 18 февруари. Това съобщиха от пресекретариата на държавния глава.

В 09.45 часа в сградата на Община Правец президентът ще се срещне с кмета Румен Гунински и представители на общинското ръководство.

В 10.20 часа Румен Радев ще посети Националната професионална гимназия по компютърни технологии и системи. Президентът ще разгледа компютърните зали и лаборатории. По-късно държавният глава ще проведе среща с ръководството на училището и млади специалисти-преподаватели.

В село Видраре пред бюст-паметника на Апостола на свободата президентът ще се включи в тържественото отбелязване на патронния празник на Основно училище „Васил Левски“ от 11.30 часа.

От 12.20 часа Румен Радев ще посети Туняковския хан, построен през 1820 г., в покрайнините на село Видраре, където ще разгледа експозицията, посветена на делото на Васил Левски и дейността на местния таен революционен комитет - един от най-големите революционни комитети в България в периода 1870-1872 г.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!