София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Приближена на Стефан Данаилов се преби на "Графа"

Невяна Малчева е с натрошена ръка и пробит крак

Приближена на Стефан Данаилов се преби на "Графа"

Невяна Малчева е с натрошена ръка и пробит крак

1 годинаИнциденти 13 Боряна Райчева


Вървях по "Графа", обърнах се да направя забележка на един мъж, който ругаеше жена си. Исках да му направя забележка, че не бива така, не и по улиците, и…”

Поредната жертва на "перките" по столичната улица – 72-годишната Невяна Малчева, е със счупена китка на дясна ръка, а и с пробит крак.

"И като шурна една кръв, болката беше невъобразима, скочиха хора, дадоха ми стол да седна, дойде и линейка. Спряха кръвта от крака ми, превързаха ме, но ръката ме болеше страшно много. Отече за минутки, буквално", споделибившата шефка на кабинета на културния министър Стефан Данаилов.

Изпотрошената жена веднага била транспортирана с линейка в "Пирогов", където лекарите установили счупвания на дясната китка на четири места.

"Възможна е операция, аз съм дейна жена, макар и на 72. Как ще остана без дясната си ръка, как?", вайка се Малчева.

"Имах дълго време за размисли и реших, че ще се обърна към адвокати да ги съдя. Докога хора ще се пребиват по "Графа", това е безобразие. Пак ли чакаме премиера да ги махне, нали уж общината щеше да отстрани тези ограничители. Всичко ли опира до Бойко Борисов? Това не е нормално, не е!", убедена е Невяна Малчева.

Днес по Би Ти Ви кметицата на София Йорданка Фандъкова обяви, че бетонните ръбести ограничители ще бъдат заменени с чугунени боларди - колчета под формата на конуси.