Начало Новини Предавания На живо

Радев отвърна на Марешки: Вярвахте и на конституцията на ГЕРБ, а се оказа пълен фейк (ВИДЕО)

Лидерът на ВОЛЯ е на консултации при държавния глава за предстоящите избори
9 мЕвроком 6379

Некомпетентно и безмислено е да се подпишеш под конституция, която не си чел. Екзотично е да подкрепяте здравни мерки, които не сте виждали и ги няма. Стремежа на тези консултации е да има довери в мерките, които се предприемат. Това каза президентът Румен Радев на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки.

"Повече коментари по отношение на президентската институция повече тук да не слушам. Ако бяхте чели и настоящата Конституция щяхте да видите, че даже съм подранил с консултациите", каза още той.

"Вие вярвахте и на конституцията на ГЕРБ, а се оказа пълен фейк", заяви Радев и допълни, че България стигнала до тук от празни декларации. "Вие замисляте ли се, че вашите застъпници могат да останат извън местата за броенето на бюлетините", заяви Радев.

"Съжалявам, че приехте така моето откровение. Чудно ми е какво се промени, че се отмятате от датата за изборите", отговори лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Радев подскочи остро и заяви, че само с указ се определя датата.

Марешки заяви, че вярва на здравните власти и общините избрани по волята на гражданите и  подчерта, че тези консултации са за датата на изборите и не вижда причина да не задава тези въпроси. "Има гаранция от общините и здравните власти и не виждам причина да не им вярвам", заяви той.