София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Румен Петков: Борисов има ампутирано чувство за срам

''5 месеца му трябваха на страхливеца Борисов да признае, че това са снимки, правени от жени"
25 сПолитика 1160 Мирослав Митков

''Борисов има ампутирано чувство за срам, а чувството за политическо неудобство му е чуждо''. Тази позиция изрази лидерът на АБВ Румен Петков за интервюто на премиера.

''5 месеца му трябваха на страхливеца Борисов да признае, че това са снимки, правени от жени, които, видите ли, го разочаровали'', смята той. Само обидена жена можела така да отмъсти.

Любомира Ганчева на свой ред посочи, че няма мерки за втория локдаун. Според нея първата фаза за овладяване на кризата е била пропусната, а хората трябва да получат незабавни свежи постъпления.

''Всички работещи, които в момента са загубили своята работа временно, дано не е продължително, трябва да имат сигурността, че ще получават доходите, които са имали в момента'', настоя Ганчева.

''АБВ настоява за мерки и за бизнеса, но не само до приближения на Борисов бизнес. Ако това не се случи, то българските граждани и бизнес ще бъдат затрупани много по-тежко от кризата, породена от премиера Борисов, отколкото в момента улиците в България са затрупани и както винаги всички се изненадаха от първия сняг", заяви тя.