София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

С усмивка: Изкуство по време на изолация

Ива Петкова ни разкрива своя начин за повдигане на духа
пропускане

С усмивка: Изкуство по време на изолация

Ива Петкова ни разкрива своя начин за повдигане на духа

1 месецРазвлечение 412 Ивана Иванова


Въпреки че на този етап в България няма пълна забрана за излизане от домовете и ограничаване на движението, мерките срещу разпространението на Covid-19 у нас изискват строга самодисциплина – затваряне вкъщи, ежедневие, което не ни е присъщо и приятно.
Хора с идеи и въображение от цяла България обаче откриха начин да разкрият своя талант и в тази смутна обстановка и да усмихнат околните. 
Ива Петкова е една от тези, които намират начин да направят сивия ден по-цветен, светъл и забавен– на нова сцена – терасата в дома й. Там тя ни демонстрира изкуството на въртене на огньове, което реши да сподели във фейсбук. 
Трудно може да се предположи колко време ще останем в тази ситуация. Медицинските власти твърдят, че това зависи и от нашата лична отговорност. До момента, в който сме свободни по начина, по който сме свикнали, можем да потърсим свободата вътре в себе си. 
Според информация на Националния оперативен щаб пикът на коронавируса у нас се очаква да настъпи по Великден. Дотогава – телевизия Евроком ви призовава – останете вкъщи, спасете живот!