София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Сидеров: МО стана агенция за недвижими имоти, Симеонов пък затваряше печеливши заведения и отваряше тоалетни

Председателят на “Атака” със своята версия за разпадането на коалицията
42 сПолитика 629 Златина Петкова

“Министерството на отбраната стана агенция за недвижими имоти. Каракачанов не спря да отдава сгради на ведомството. Другият вицепремиер Симеонов пък убиваше малкия и среден бизнес, като не спря да затваря печеливши заведения и да отваря тоалетни, което не беше основната кауза на “Обединени патриоти”, заяви пред bTV председателят на “Атака” Волен Сидеров.

Според председателя на “Атака” хората са очаквали от тях съвсем други неща. Той даде пример с това, че е трябвало да поощрят българската индустрия, земеделие и национален суверенитет.

Председателят на “Атака” коментира допълни още, че от ВМРО и НФСБ са предпочитали да прокарват робистки закони, като допълни, че 90% от този тип нормативни актове са вкарани в НС именно от бившите му партньори.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!