София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Съветникът на Радев към Сачева: Да влезем в студио и да поспорим за джипгейт

Коментар във Фейсбук
4 мVox Populi 5481

Сачева: скандалите със съветниците на президента Радев не спират. Той до този момент не е дал убедителни отговори какво точно се случва. И кои са причините той да направи този кадрови подбор на съветници, така че около тях да има някакви скандали и проблеми.

Не президентът даде отговор какво се случва със съветниците г-жо Сачева, а българският съд! Съдът се произнесе и определи като незаконна заповедта за задържане на г-н Узунов. По подобен начин се развива ситуацията и с г-н Милушев. Колко месеца изминаха след като управляемата прокуратура влезе в Администрацията на президента, а няма повдигнати обвинения. И няма да се спре до тук - България отново ще бъде осъдена за поредния произвол на Вашето управление. Вие и тези около Вас имате навика да раздавате присъди без даже притежавате елементарни познания и компетенции. Скандал е, че държавата търпи инсталирани фасони, които навличат проблеми и осъдителни присъди на страната ни.

Ако искате да влезем във студио и да поспорим за т. нар. джипгейт. Не случайно спраяха атаките от страна на Вашите съпартийци (съпартийци ли казах, че това за Вас няма как да е адекватно). И предполагам, че знаете много добре. Да сключиш договор за доставка на автомобил и да не посочиш в предмета на договора типа на МПС-то могат да го направят само Вашите колеги около които няма никакви скандали. Няма да е лошо г-жа Сачева да излезе в ефир и да коментира, след като е толкова компетентна, доклада на ОЛАФ за Митниците. Болка е, но тя не е за сегауправляващите, тя е болка за народа ни, който следва да плаща поразиите Ви.

А къщите за гости които скатахте? Какво се получи там? То Вашите коалиционни партньори натиснаха копчето Ви и всичко мина в забрава. А искате ли да Ви напиша за магистралите и как Автомагистрали "наема" проформа техника и работници от фирма Х, която уж не участва в строежа и всичко това е да се заобиколи Закона за обществени поръчки? И всичко това е само частица от управленския модел на ГЕРБ и ОП.

Този, който следва да застане пред парламента е министър-председателят и да отговаря на въпроси например защо освободи министрите си. Все пак по Конституция сме парламентарна република. Съдебната система също би следвало да е независима и г-жа Сачева би следвало да го знае. И тя го знае много добре, казала го през преди 7-8 години.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!