София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Светозар Съев: Готвим протест срещу КЕВР

Председателят на ПП “Гражданите от протеста” с коментар за политическата ситуация у нас
7 сПолитика 358 Златина Петкова

“Идеята беше БСП да предложи настоящото служебно правителство като свое. То да се избере отново по предложение на президента и да поработи поне няколко месеца. След това се предвиждаше същото правителство да продължи да продължи работа като служебно и така да успее да свърши нещо, но за съжаление това не се случи”, заяви в предаването “Делници” председателят на партия “Гражданите от протеста” Светозар Съев.

Съев съобщи в предаването също, че на 18 юни предстои протест, организиран от формацията му, като той щял да бъде срещу Комисията за енергийно и водно регулиране. Причината била, че комисията продължавала с лошите практики спрямо своите клиенти, цените се вдигали постоянно. 

Политикът даде пример за това как на самия него са щели да му вземат 1 000 лева по заповедно производство, заведено от страна на “Топлофикация”. Пари, които, при направена проверка от негова страна, се оказало, че не дължи.
Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!