София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Томислав Дончев: Санкциите "Магнитски" не са ни съсипали, те трябва да са обект на дълбок анализ

Фигурата на един човек не може да е отговорен всички проблеми на съдебната система, заяви той
7 мПолитика 450 Антоанета Начева

"Не мисля, че санкциите "Магнитски" са ни съсипали, те трябва да бъдат обект на дълбок анализ. По отношение на целия политически спектър иамме сигнал и всички партии ще бъдат много вниамтелни с кого работят. Нито Божков, нито Пеевски са се появили, когато ние сме управлявали. Звездата им е изгряла пред ПП ГЕРБ да съществува. Понякога се налага да се разделиш с хора и заради съмнения. Ако някой е казал, че в България няма корупция, а само усещане за корупция, то това не е адекватно. Ние все още сме в ситуация, в която се очаква да отговаряме за всичко.", заяви  Томислав Дончев пред NOVA.

"Има граница. Неведнъж съм казвал, че правото на граждански протест е безспорна. Системните усилия да пречиш на държавен орган да си върши работата нарушава добрия вкус. Съдебната реформа е Гешев - не се заключава фигурата на един човек да е отговорен всички проблеми на съдебната система. На някои политически сили целият смисъл на съществуване е да са срещу някого, а не за това което могат и искат да свършат.", коментира още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!