София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

ЦИК с обществена поръчка за разяснителна кампания

Максималната стойност на поръчката е 50 000 лева
7 сПолитика 151 Златина Петкова

Централната избирателна комисия обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне на аудио-визуални и дигитални материали за провеждане на разяснителната кампания за предстоящия вот. Максималната стойност на обществената поръчка е 50 000 лева..

Откритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава.

Изисква се и изработването на минимум четири аудио-визуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия в съответствие с изборният кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!