София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Цветан Цветанов оглавява листата на "Републиканци за България" във Велико Търново

Партията откри свой офис в старата столица
1 мЕвроком 327

Председателят на ПП „Републиканци за България” Цветан Цветанов ще е водач на листата във Велико Търново за предстоящите парламентарни избори, на 4 април.

Това заяви той по време на откриването на партийния офис във Велико Търново заедно със зам.-председателя Павел Вълнев, координатора за областта Николай Драков и координатора на сектор „Електронно управление“ Иван Станев. Офисът се намира на ул. „Марно поле” №9.

Цветанов припомни, че като народен представител издигнат от този регион винаги е работил в полза на хората от него. Подкрепял ги е с каквото може и им е помагал за множество инициативи.

По думите му листата за Великотърновска област ще е съставена от знаещи и можещи млади хора, които ще работят за развитието не само на града, но и на всички общини в областта.

„Велико Търново заслужава много повече и Републиканци за България ще работи за осъществяването на тези процеси“, категоричен е Цветанов.

ПП „Републиканци за България“ има изградени структури на територията на общините Горна Оряховица, Елена, Златарица, Свищов, Павликени и Полски Търмбеш.

Председателят на Републиканци за България каза, че е убеден, че великотърновци ще гласуват по съвест, независимо от отправяните им препоръки от ПП ГЕРБ.

Заместник-председателят Павел Вълнев допълни, че управляващите се страхуват от това българите зад граница да упражнят конституционното си право на глас, защото няма да могат да бъдат купени.

„България има спешна нужда от реформи, дори съседните държави правят много повече за бизнеса”, каза Вълнев и призова присъстващите да излязат и да гласуват.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!