София 18 °C София 18°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - ясно небе Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - предимно ясно Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - слаб дъжд

Украйна: След решението за мобилизация руснаците търсят в Google как се чупи ръка "без болка"

Освен това руснаците започнаха масово да проверяват какво е частична мобилизация
3 сВойна 505

След като Путин обяви частична мобилизация в Русия, гражданите на страната започнаха масово да търсят в гугъл начини за избягване на наборна служба.

И така, след новината за мобилизацията, руснаците започнаха активно да гугълт как да си счупят ръката. В същото време повечето искат да си счупят ръката „безболезнено“. Това съобщава канал 24.

В тенденциите на Google заявките започнаха да летят нагоре относно това как да си счупите ръката у дома. Мнозина искат да е безболезнено.

Няколко минути след това в тенденциите започнаха да се появяват запитвания за това как да си счупиш крака. Очевидно гражданите на Русия са осъзнали, че счупената ръка може да не е достатъчна, за да отложи набора им в армията.

Трябва да се отбележи, че жителите на Московската и Краснодарската територия не са склонни да прибягват до такива радикални мерки като фрактури на крайници.

Освен това руснаците започнаха масово да проверяват какво е частична мобилизация, кого ще вземат в армията и изобщо за този указ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!