София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ЗВЕЗДЕН АРЕСТ: Задържаха Джиджи Хадид за притежание на наркотици

Манекенката е глобена на Каймановите острови за притежание на канабис

9 месецаЛюбопитно 11 Иванина Игнатова

Манекенката Джиджи Хадид е била глобена с 1000 каймански долара (1220 щатски долара), след като е била арестувана за притежание на канабис на Каймановите острови, съобщи ДПА. 28- годишната Хадид е била задържана на 10 юли заедно със своя приятелка. 

Според Митническия и граничен контрол на Каймановите острови двете са били арестувани за "внос на марихуана и приспособления, използвани за консумация на марихуана". Хадид и Маккарти са пристигнали с частен самолет от САЩ, където багажът им е претърсен и е намерено малко количество канабис.

Два дни по-късно те са се явили пред съд на Каймановите острови и срещу тях са били повдигнати обвинения за внос на контролиран наркотик и внос на приспособление за употреба на наркотици, по които те са се признали за виновни. Двете са били глобени с 1000 каймански долара и не им е издадена присъда.

Представител на Хадид заяви, че канабисът е закупен законно в Ню Йорк с медицинско разрешително.

Джиджи Хадид сподели снимки в Инстаграм от почивката си, на които е на плажа с приятели. "Всичко е добре, когато свършва добре", написа моделът.