София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Камбуров се приближава до Арда

Другата опция пред Камбуров е новакът в елита ЦСКА 1948. Според запознати обаче ветеранът клони към преминаване в Арда

4 годиниФутбол 5 Симеон Кисьов

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо е обещал на нападателя Мартин Камбуров, че ще го пусне в игра и в седемте мача, които минимум остават на тима до края на кампанията. Ако "зелените" останат седми и играят бараж за Лига Европа, двубоите ще станат 8. Както е известно, Камбуров обяви, че се разделя със заралии след края на кампанията. Таранът гони рекорда по голове на Петър Жеков. За тази цел Херо е обещал на нападателя, че ще има достатъчно шанс за изява, стига да е здрав и да няма контузии.

Жеков има 253 гола в кариерата си в елита - 8 за Димитровград, 101 за Берое и 144 за ЦСКА. Камбуров пък е с 230 - 3 за Ботев (Пловдив), 5 за Спартак (Левен), 145 за Локомотив (Пловдив), 33 за Локомотив (София), 3 за ЦСКА и 41 за Берое.

Мартин е все по-близо до разбирателство за договор с Арда (Кърджали). Така той ще продължи с кърджалийци в елита. Таранът е в добри отношения с новия наставник Николай Киров.

Другата опция пред Камбуров е новакът в елита ЦСКА 1948. Според запознати обаче ветеранът клони към преминаване в Арда.