София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Лотито: Няма да спираме Милинкович-Савич, ако той иска да напусне

В Лацио искаме да задържим само тези, които искат да останат в клуба

00:18 ч. 18.06.2019 г.Футбол

vПрезидентът на Лацио Клаудио Лоти говори за бъдещето на Сергей Милинкович-Савич, който е свързан с Ювентус и ПСЖ през последните няколко седмици, в дълго интервю за Gazzetta Dello Sport.  
"Милинкович-Савич? В Лацио искаме да задържим само тези, които искат да останат в клуба. Ако играчът заяви, че иска ново предизвикателство пред себе си, няма да му пречим”, категоричен бе Лотито.  
Последните дни различни информации определиха ПСЖ като основен фаворит за подписа на полузащитника, а основен коз в преследването на играча е смятан новия спортен директор на парижани - Леонардо.
Лотито обаче намекна, че евентуална раздяла със сърбина няма да излезе никак евтино на предполагаемите кандидати за него.  "На каква цена можем да го пуснем? В пресата не се водят преговори. Ще кажа само, че той е най-добрият халф в Серия А”, заключава той.
Ювентус също е свързван с играча, въпреки че първият им избор остава Пол Погба, който вчера също намекна, че ще търси ново предизвикателство и желае да се раздели с Ман Юн през това лято.