София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Лотито: Няма да спираме Милинкович-Савич, ако той иска да напусне

В Лацио искаме да задържим само тези, които искат да останат в клуба

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

vПрезидентът на Лацио Клаудио Лоти говори за бъдещето на Сергей Милинкович-Савич, който е свързан с Ювентус и ПСЖ през последните няколко седмици, в дълго интервю за Gazzetta Dello Sport.  
"Милинкович-Савич? В Лацио искаме да задържим само тези, които искат да останат в клуба. Ако играчът заяви, че иска ново предизвикателство пред себе си, няма да му пречим”, категоричен бе Лотито.  
Последните дни различни информации определиха ПСЖ като основен фаворит за подписа на полузащитника, а основен коз в преследването на играча е смятан новия спортен директор на парижани - Леонардо.
Лотито обаче намекна, че евентуална раздяла със сърбина няма да излезе никак евтино на предполагаемите кандидати за него.  "На каква цена можем да го пуснем? В пресата не се водят преговори. Ще кажа само, че той е най-добрият халф в Серия А”, заключава той.
Ювентус също е свързван с играча, въпреки че първият им избор остава Пол Погба, който вчера също намекна, че ще търси ново предизвикателство и желае да се раздели с Ман Юн през това лято.