София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тонали се приближава до Интер

"Нерадзурите" са в постоянен контакт с шефовете на "Лъвовете", като веднага след края на участието си в Лига Европа ще отправят и конкретна оферта за младока

4 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Шефовете на Интер работят все по-усилено за привличането на халфа на Бреша Сандро Тонали, твърди "Спорт Италия". "Нерадзурите" са в постоянен контакт с шефовете на "Лъвовете", като веднага след края на участието си в Лига Европа ще отправят и конкретна оферта за младока.

Президентът на Бреша е готов да продаде Тонали, но настоява да получи 40 милиона евро за правата му, докато от Интер се надяват да свалят цената до 35 милиона. "Нерадзурите" вече са подготвили и предложение към самия играч на стойност 2,5 милиона евро на сезон.

От Интер искат да си уредят услугите на 20-годишния талант възможно най-скоро, тъй като в последните дни се появиха информации, че той е станал основна трансферна цел на новия треньор на Ювентус Андреа Пирло. Интересното е, че младокът е сравняван като начин на игра именно с Маестрото.