София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Ювентус също набеляза Раул Хименес

Мексиканецът се превърна в основна фигура в състава на "Вълците" през последните два сезона, като има 26 гола в 67 мача в Премиър лийг

4 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Нападателят на Уувърхамптън Раул Хименес е попаднал в полезрението и на италианския гранд Ювентус, твърди "Сънди Таймс". Мексиканецът се превърна в основна фигура в състава на "Вълците" през последните два сезона, като има 26 гола в 67 мача в Премиър лийг. С добрите си игри той привлече сериозен интерес към себе си.

Досега се смяташе, че Хименес попада в трансферните планове на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. Сега обаче и Ювентус обмисля да се включи в битката за подписа му. Не е тайна, че привличането на централен нападател е един от приоритетите за "Старата госпожа" и мексиканецът е един от вариантите за това.

На този етап обаче от Уулвърхамптън не желаят да се разделят с един от най-важните си играчи. Мениджърът Нуно Еспирито Санто много разчита на 29 годишния играч и ще направи всичко по силите си да го задържи на "Молиню".