петък, 27.09.24
28.9 C
София
31 C
Пловдив
23.3 C
Варна
Search Suggestions

      Тодоров, „Сиела Норма“: Има устна уговорка на изборите „2 в 1“ избирателят да гласува с една карта

      Има устна уговорка на изборите „2 в 1“ избирателят да гласува с една карта. Предвидено е също на екрана първо да се появи опция в кои избори ще участва. Ако избирателят се откаже от президентския или парламентарния вот, после няма да може да промени избора си. Това е важно и се надяваме ЦИК да направи добра разяснителна кампания. Това заяви в ефира на bTV управителят на „Сиела Норма“ Веселин Тодоров. 

      „Договорът е публичен – собствеността се прехвърля с плащането. ЦИК признава, че не е платила. Очевидно е, че собствеността е наша. Надяваме се този спор да не се решава в съда“, уточни той по въпроса за собствеността на машините. 

      Тодоров уточни, че именно затова от фирмата искат наем за устройствата. „Отговорността и рискът са за нас. Ако някоя машина се счупи, ние отговаряме“, обясни Тодоров.

      Според него софтуерът също е прехвърлен на ЦИК и „Сиела Норма“ има протоколи за това. Той подозира, че причината Избирателната комисия да не приема официално машините е, че Избирателната комисия не си плаща наема за склада.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ