събота, 21.09.24
10.8 C
София
19 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      „Приятели“-те на Матю Пери: Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство

      Матю Пери беше почетен от актьорския състав на „Приятели“ в понеделник, два дни след смъртта му, пише ФоксНюс.

      „Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство“, каза актьорският състав в изявление пред People. „Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да обработим тази необозрима загуба.

      „С времето ще кажем повече, както и когато можем. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света.“

      Пери почина в събота след вероятно удавяне в гореща вана, потвърдиха източници от правоприлагащите органи за Fox News Digital. Съобщава се, че на мястото не са открити наркотици и няма съмнения за злоупотреба.

      „Аутопсията беше завършена днес и се очакват токсикологични резултати“, потвърди в неделя пред Fox News Digital представител на съдебния лекар-коронер на окръг Лос Анджелис.

      Пери, който е роден в Масачузетс и е израснал в Канада, е на 24 години, когато започва да се превъплъщава в Чандлър Бинг в ситкома „Приятели“.

      „Приятели“, едно от най-гледаните предавания по телевизията, дебютира за първи път по NBC през 1994 г. и с участието на Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

      Съ-създателите на „Приятели“, Марта Кауфман и Дейвид Крейн, и изпълнителният продуцент Кевин Брайт реагираха на новината в изявление за Fox News Digital, казвайки: „Ние сме шокирани и дълбоко, дълбоко натъжени от смъртта на нашия любим приятел Матю. Все още изглежда невъзможно. Всичко, което можем да кажем е, че се чувстваме благословени да го имаме като част от живота си.

      „Той беше брилянтен талант. Клише е да се каже, че един актьор прави ролята си своя, но в случая на Матю няма по-верни думи. От деня, в който го чухме за първи път да въплъти ролята на Чандлър Бинг, нямаше никой Друго за нас Винаги ще ценим радостта, светлината, ослепителната интелигентност, която той внесе във всеки момент — не само в работата си, но и в живота.

      „Той винаги беше най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце. Изпращаме цялата си любов към семейството и приятелите му. Това наистина е Този, в който сърцата ни са разбити. „

      Маги Уилър, която се превъплъти в Джанис, която се превъплъщава отново и отново в приятелката на Чандлър Бинг в „Приятели“, написа: „Каква загуба. Ще липсваш на света, Матю Пери. Радостта, която донесе на толкова много в твърде краткия си живот, ще живее на. Чувствам се много благословен от всеки творчески момент, който споделихме.“

      Официалният акаунт на шоуто „Приятели“ в Instagram, заедно с този на Warner Bros. TV, публикуваха съобщението: „Съкрушени сме да научим за смъртта на Матю Пери. Той беше истински подарък за всички нас. Сърцето ни е със семейството му, любими хора и всичките му фенове.“

      „Невероятно сме натъжени от твърде скорошната кончина на Матю Пери. Той донесе толкова много радост на стотици милиони хора по света с перфектния си комедиен момент и иронично остроумие. Неговото наследство ще продължи да живее през безброй поколения“, сподели NBC на X.

      Пери признава, че е похарчил над 9 милиона долара за продължилата си десетилетия борба със злоупотребата с вещества и трезвеността. В един момент той приемаше 55 викодина на ден, пише той в мемоарите си от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ