понеделник, 16.09.24
14.8 C
София
18 C
Пловдив
16.6 C
Варна
Search Suggestions

      МВР: Синът на собственика и още един мъж са останали в изгорелите складове

      "Не можем да кажем, че ситуацията е напълно овладяна"

      Не можем да кажем, че ситуацията е напълно овладяна. Няма горящ огън, има тлеене в засегнатите складове, което предполага хаотично гърмене на пиротехниката. Ще направим просеки в северозападната част на Гара Елин Пелин и в югозападната част на Елин Пелин, това е превантивно. Колеги от специализирания отряд за борба с тероризма констатираха, че не можем да вкараме сили, които да осъществяват допълнителни гасителни дейности на земя. Toва съобщи главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев във връзка със ситуацията след взривовете в складове за фойерверки край Гара Елин Пелин.
      По-рано днес стана ясно, че доц. Петър Шишков, преподавател в Минно-геоложкия университет е загиналият, както и че има двама души в неизвестност, за които се смята, че са останали в горящите складове.
      „Има потвърждение за две лица, които са останали в изгорелите складове – това е синът на собственика и 60-годишен мъж“, каза още Кангалджиев.
      Главният секретар на МВР призова за търпение сред евакуираните над 100 души, които в момента се намират в спортната зала в населеното място, докато органите на реда си свършат работата.

      Очаквайте подробности!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ