петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Гуцанов: Крайно време е г-жа Нинова да замълчи. Нека тази оставка този път наистина да е оставка

      "БСП от един милион избиратели е докарана до 150 хиляди души"

      “Крайно време е г-жа Нинова да замълчи. Ако си е подала оставката, нека тази оставка наистина да е оставка, а не както беше първите два пъти. Нека Нинова си отвори очите и да погледне, че БСП от един милион избиратели е докарана до 150 хиляди души. Нинова трябва да си поеме отговорността, а не да подава оставка и после да започваме с жалбите.

      БСП е партията, която може и трябва да промени това безобразие, на което се нагледахме напоследък. Затова правим обединение с всички леви партии, групи, общности. И ще предизвикаме десницата да отговаря за разрушителните политики, които провежда в момента във всички сфери, от газа до атомната енергетика, от образованието до здравеопазването. Всичко се срива и унищожава безконтролно.

      Вътрешнопартийната война трябва да приключи, ако искаме БСП да се движи напред. Трябва всички да разберат, да се убедят, да осъзнаят, че се прави нещо ново, а именно силен общ ляв фронт, всички заедно.

      Кабинетът „Главчев“ е партиен кабинет, а не служебно-неутрален. ГЕРБ и ДПС на Пеевски си управляват. И ако в този парламент се е зародило опозиционно мнозинство срещу кабинета „Главчев“, то може би трябва да помисли за бъдещето си след изборите.“

      Това написа председателят на ПГ на „БСП за България“ Борислав Гуцанов във „Фейсбук“. Публикацията му е част от интервю за „Гласове“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ