четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      Борислав Гуцанов: ПП-ДБ имат къса памет

      Учудвам се на късата памет на колегите от ПП-ДБ, защото те бяха в тази срамна сглобка с ГЕРБ и с ДПС, и по време на тяхното управление не се взе нито едно евро по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Това заяви председателят на ПГ на БСП Борислав Гуцанов.

      „Последните пари се взеха от служебния кабинет – 1 250 000 000 по памет“, каза Гуцанов.

      Председателят на ПГ на БСП подчерта, че ПП-ДБ въведоха определени изисквания за „Зелената сделка“. „И ако БСП не се бяхме намесили относно „Зелената сделка“ и либерализацията на тока, в момента българските граждани щяха да плащат в пъти по-висока цена на електричеството, така че нека да имат малко по-услужлива памет, а не по този начин г-н Василев да коментира ПВУ“, добави той.

      Гуцанов отбеляза, че трябва много неща да се направят по ПВУ, но не една седмица преди началото на предизборната кампания да се подхвърля по този елементарен начин.

      „Ако си спомняте, по време на тяхното управление не един или два пъти сме ги призовавали от зала какво трябва да се направи. Слава Богу, че поне успяхме да спрем либерализацията на електричеството“, заключи той. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ