неделя, 22.09.24
11.2 C
София
15 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      Реал Мадрид победи Еспаньол с 4:1

      Килиман Мбапе застана зад топката и отбеляза за 4:1

      Реал Мадрид победи Еспаньол с 4:1 в мач, в който трябваше да обръща резултата. След първо полувреме, в което голове не паднаха, Тибо Куртоа си отбеляза в собствената врата в началото на втората част. Този гол очевидно ядоса „белия балет“ и последва истинско шоу, при което първо се разписа Дани Карвахал. Последва гол на Родриго, след невероятна асистенция на Винисиус. Самият Вини Жуниор се въплолзва от подаване на Мбапе за 3:1, а французинът оформи крайното 4:1 от дузпа в заключителните минути.

      Победата над Еспаньол е мач номер 38 в Ла Лига, в който Реал не допуска поражение на вътрешната сцена.

      Реал създаде няколко добри възможности през първото полувреме на мача. Още в 11-ата минута Килиан Мбапе имаше добра ситуация, но ударът му бе спасен от Жоан Гарсия.

      В 21-ата минута Мбапе преодоля няколко човека от Еспаньол, стреля по трева в средата на вратата, но стражът на гостите се справи.

      Малко преди почивката Франсиско Гарсия падна в наказателното поле на Еспаньол, но до дузпа не се стигна.

      Гостите шокираха своя именик съперник в 54-ата минута. Тогава Жофре получи дълъг пас от своя вратар, влезе в наказателното поле и опита успоредно центриране, топката се удари в крака на Тибо Куртоа и влезе в мрежата за 0:1.

      Домакините реагираха като ожилени и много бързо изравниха.

      В 58-ата минута Джуд Белингам шутира, но ударът му бе блокиран. Топката стигна до Даниел Карвахал, който стреля точно и резултатът стана 1:1.

      Голът успокои Реал и това даде възможност да по-опасни атаки за домакините.

      В 75-ата минута Винисиус Жуниор даде брилянтен пас с външен фалц в наказателното поле на гостите, а Родриго се оказа на точното място и мушна топката в мрежата.

      След още 3 минути игра Реал си „затвори“ мача с трети гол. Винисиус Жуниор получи чудесен пас от Килиан Мбапе в наказателното поле и не сбърка – 3:1.

      В 88-ата минута Ендрик стигна до топката около ъгловия флаг, финтира Карлос Ромеро и се шмугна към наказателното поле, където Ромеро извърши нарушение и реферът отсъди дузпа. Килиман Мбапе застана зад топката и отбеляза за 4:1.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ