неделя, 29.09.24
11.4 C
София
16 C
Пловдив
17 C
Варна
Search Suggestions

      Емполи и Фиорентина направиха 0:0

      Флорентинци могат да съжаляват повече, тъй като бяха по-активният отбор на терена

      Емполи и Фиорентина направиха постно 0:0 в дербито на регион Тоскана. Хиксът не е изненадващ с оглед формата на „сините“ и „виолетовите“. Двата отбора имаха по три ремита от началото на сезона в Серия А, а днешното равенство е четвъртото им. С толкова равни е и Болоня – четири от шест мача.

      Флорентинци могат да съжаляват повече, тъй като бяха по-активният отбор на терена. Емполи пък остава непобеден – два успеха, четири равенства и общо 10 точки.

      Фио започна мача на „Карло Кастелани“ малко по-активно, но така и не стигаше близо до вратата на Девис Васкес. След четвърт час игра Андреа Колпани отправи удар, който не затрудни колумбийския вратар. Още 15 минути по-късно отново Колпани застраши вратата на „сините“, но с глава. И този удар на атакуващия полузащитник не сполучи.

      В началото на втората част Емполи показа зъби и Джузепе Пецела отправи шут от 13-14 метра, спрял в ръкавиците на Давид де Хеа.

      Няколко минути по-късно Робин Госенс нанесе мощен удар, затруднил доста Васкес. Латиноамериканецът отново показа рефлекс и запази вратата си без попадение.

      Последните около 20 минути минаха под давлението на „Ла Виола“. Положения се откриха пред Мойс Кийн и Лукас Белтран. И двете остриета се разминаха с гола.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ