Search Suggestions
      петък, 18.10.24
      Search Suggestions

          Отворено е кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Тодор Каблешков“

          От тази сутрин за движение е отворено кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Тодор Каблешков“, което е част от третия градски ринг на София.

          Движението по бул. “Тодор Каблешков“ между бул. “Черни връх“ и ул. “Емилян Станев“ се извършва в две пътни платна двупосочно. Изградени са нови две ленти за автомобилно движение, ново осветление и е резервирано бъдещо трасе за трамвай. Предстои поетапно полагане на хоризонтална пътна маркировка, с която ще се обособи бус лента.

          Приключени са дейностите по изграждане на тротоара на южното пътно платно, осигурен е пешеходен достъп, озеленяване и велоалея. Осигурен е достъп до ул. “Емилян Станев“.

          Работата по изграждането на бул. “Тодор Каблешков“ продължава в участъка от ул. “Емилиян Станев“ до ул. “Луи Айер“ с въвеждане на временна организация на движение.

          Следващата седмица предстои отварянето на моста на булевард „България“ за Околовръстен път. Според заявката на кмета на Столична община Васил Терзиев, дадена вчера, това ще се случи на 20 октомври.

          Обнадеждаващи са и новините за центъра на София. В края на месец октомври се очаква отваряне на кръстовището на улица „Опълченска“ и булевард „Сливница“. Ремонтът там започна на 16 юли.

          Предстои и приемателна комисия за улица „Йосип Щросмайер“. Ремонтът на улица „Йосип Щросмайер“ в столичния район „Илинден“ започна на 13 юни и трябваше да завърши до 28 август. Първият етап на ремонта обхващаше участъка от ЖП линията Перник – София до ул. „Крум Стоянов“ и приключи през юни. 

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions