Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          Мечето Падингтън получи истински британски паспорт

          Мечето Падингтън, вероятно най-известният перуанец в художествената литература, получи паспорт от властите в осиновителната му страна Великобритания, предаде Си Ен Ен.

          Роб Силва, копродуцент на предстоящия филм „Падингтън в Перу“, разкри съществуването на британския паспорт в интервю за списание Radio Times, публикувано в понеделник.

          Във филма, третият от хитовата поредица, малкото мече (озвучено от Бен Уишоу) пътува у дома до Перу, за да посети леля си Луси.

          „Писахме до Министерството на вътрешните работи, питайки дали можем да получим реплика, и те всъщност издадоха на Падингтън официален паспорт – има само един такъв“, каза Силва, показвайки паспорта, който има снимката на Падингтън вътре, на журналистката Лора Рутковски .

          „Не бихте си помислили, че Министерството на вътрешните работи ще има чувство за хумор, но според официалните наблюдения те току-що го посочиха като Мечка“, добави Силва.

          Филмът е вдъхновен от творчеството на покойния детски писател Майкъл Бонд, който създава героя на Мечето Падингтън в книгата от 1958 г. „Мече, наречено Падингтън“, която проследява приключенията на малко мече сираче, докато пътува от Перу до британската столица.

          Той е намерен на гара Падингтън с етикет с надпис „Моля, погрижете се за тази мечка. Благодаря ви“ и е приет от семейство Браун.

          „Падингтън в Перу“ следва завръщането му в родината му, за да посети леля си Луси (озвучена от Имелда Стаунтън), след като му е издаден паспорт.

          Но когато той и приятелите му семейство Браун пристигат там, те откриват, че леля му е изчезнала от Дома за пенсионирани мечки, което предизвиква търсене, което ги отвежда дълбоко в тропическите гори на Амазонка.

          Третата част от франчайза, която следва „Падингтън“ от 2014 г. и „Падингтън 2“ от 2017 г., е режисирана от Дугъл Уилсън, който разкри, че е „невероятно притеснен“ да се заеме с проекта.

          „Падингтън 2 е един от най-великите филми на всички времена. Бях много уплашен и много разтревожен“, каза той пред Radio Times.

          „Не си правя илюзии колко е трудно да се проследят първите два филма и очевидно трети филм винаги е голямо предизвикателство. Наистина се надявам да не разочароваме феновете.”

          Премиерата на „Падингтън в Перу“ в Обединеното кралство е насрочена за 8 ноември и на 17 януари 2025 г. в Съединените щати.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions