Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          Комисията, амнистирала наркобарони в Северна Македония подаде оставка

          Членовете на Комисията за помилване в Северна Македония обявиха колективната си оставка, мотивирана от лични и професионални принципи. Решението беше оповестено от проф. Гордан Калайджиев в профила му в социалните мрежи, където подчерта, че то е взето единодушно и в съответствие с убежденията на членовете.

          „Информираме обществеността за нашата колективна оставка от позициите ни в комисията за помилване. Тази стъпка е направена в съответствие с нашите лични и професионални принципи“, написа Калайджиев.

          В съобщението бяха посочени и имената на останалите членове на комисията, които подават оставка: проф. д-р Методи Каневчев, проф. д-р Гордан Калайджиев, проф. д-р Арлинда Кадри Шахинович, д-р Зора Митич, маг. Ана Гьоргиева Ивановска и Айтен Шакири.

          Тази колективна оставка предизвика широк обществен отзвук и повдигна въпроси относно бъдещата работа и състав на комисията, като оставя отворени въпроси за причините, довели до това решение.

          Припомняме Ви, че в началото на тази седмица президентът Гордана Силяновска-Давкова амнистира няколко души, сред които известни наркотрафиканти, престъпници и осъдени политици за корупция. Нейният акт предизвика огромно възмущение в обществото, а тя се оправда с предложенията на комисията, която днес подаде оставка.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions