понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      „Костя Копейкин“ ще ограмотява „жълтопаветния сектор“ от обществото (ВИДЕО)

      „Това е абсурдно, още повече в откриването на българския парламент“, това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред „ЕвроДикоФ“ на „Евроком“ относното желанието за изслушване на Володимир Зеленски в българския парламент.

      По думите му не винаги трябва да взимаме примера на чужденците, предвид това, че Зеленски бе изслушан в не един и два парламента от началото на войната.

      Обмисляме да поканим Митрофанова, заяви той за правото на партията да покани лично 5 души по свой избор.

      „Свободата няма цена, господин Диков“, отговори лидерът на „Възраждане“ на въпрос от Сашо Диков каква е цената му.

      Абсолютно нищо от това не е вярно“, заяви той за това дали са му предложили 10 млн. евро да „продаде“ част от депутатите си в полза на ГЕРБ.

      „Никой не би си позволил да дойде при мен с нещо подобно, като предложение, защото веднага ще оповестя това нещо“, категоричен бе лидерът на „Възраждане“.

      Той бе категоричен, че партията няма да участва в преговори за правителство на малцинството.

      Или ще се направи правителство под шапката на експертен кабинет.

      „Тази война е нещо лошо. Няма добра война. Там е гражданска война. Украинци избиват украинци, руснаци избиват руснаци и българи избиват българи“, коментира той конфликта между Москва и Киев.

      „Това е част от процедурата по създаване на фондация, за да не може да се използва това име. Целите са две – да се помага на даровити деца в сферата на литература и изкуството, а второто е за генерална цел да ограмотим така наречения психодесен-жълтопаветен сектор, който доминира българското медиино пространство, за да може да се ограмоти. Това са хора, които трудно четат и вникват в чужда литература“, заяви той за решението на „Възраждане“ да регистрира търговската марка „Костя Копейкин“.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ