събота, 21.09.24
16.3 C
София
21 C
Пловдив
24.8 C
Варна
Search Suggestions

      Доналд Тръмп е обвинен след разследване на схема за плащане на тайни пари

      Обвинението срещу бившия президент Доналд Тръмп от голямо жури в Ню Йорк хвърли нацията в неизследвани политически, правни и исторически води и повдигна куп въпроси за това как ще се развие наказателното дело.

      Окръжната прокуратура в Манхатън разследва Тръмп във връзка с предполагаемата му роля в тайна схема за изплащане на пари и прикриване на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, която датира от президентските избори през 2016 г.

      Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп говори на Конференцията за консервативно политическо действие (CPAC) в Hilton Anatole на 6 август 2022 г. в Далас, Тексас. CPAC стартира през 1974 г. и е конференция, която обединява и приема консервативни организации, активисти и световни лидери в обсъждането на текущи събития и бъдещи политически програми. (Снимка от Брандън Бел/Гети изображения)
      Последното по обвинението срещу бившия президент Тръмп
      Въпреки че обвинителният акт – който е внесен под печат – все още не е разкрит, Тръмп и неговите съюзници вече накъсаха окръжния прокурор Алвин Браг и решението на голямото жури, като го обявиха за „политическо преследване и намеса в избори на най-високо ниво в историята .”

      Тръмп е изправен пред повече от 30 обвинения, свързани с бизнес измами в обвинителния акт, съобщи CNN. Остава под печат.

      Бившият президент се очаква да бъде изправен пред наказателния съд в Манхатън следващия вторник, но времето за явяване остава нестабилно.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ