неделя, 22.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
25.5 C
Варна
Search Suggestions

      Тошо Куката и Чеченеца са заснели още два клипа с момчето от мола

      Адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) – Стефан Паров заяви, че има още два клипа с участието на Чеченеца, Тошо Куката и 20-годишния младеж, който бе заснет в ролята на куче в пловдивски мол.По думите му, на тези видеа се вижда как се забавляват и се държат съвсем приятелски. 

      На първия клип се вижда, че 20-годишното момче е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазина. Той е заснет няколко дни преди определения като скандален клип в мола. Вторият клип е заснет малко след този в търговския център и на него момчето, Тошо Куката и Чеченеца се хранят в пицария.

      „Прилагайки аналогичен случай с това, което е заснето в мола, означава ли, че след като 20-годишният е яздил Чеченеца, съответно Чеченеца е бил третиран като вол или кон?“, запита адв. Паров.

      Той е категоричен, че накрая истината ще излезе наяве. „Започнахме оттам, че момчето било принудено с насилие и заплахи. След това прокуратурата заяви, че тази версия отпада. Ще излезе накрая, че няма дори и склоняване. Въпросните видеа съм ги гледал с очите си. Всичко е на шега, държат се приятелски, като една компания“, коментира адвокатът на Чеченеца. 

      В четвъртък Окръжният съд в града под тепетата ще разгледа жалбите на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката срещу взетата спрямо тях мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ