Search Suggestions
      петък, 25.10.24
      Search Suggestions

          Ужасяващата катастрофа в Пловдив: Криминалисти открили флакони с райски газ в джипа

          Флакони с райски газ са намерили криминалисти в останките на джипа, с който 21-годишният Кристиан Екмекчиян катастрофира в Пловдив преди две денонощия. Това съобщиха източници, близки до разследването, предаде „Труд“. 

          От полицията все още не съобщават подробности за резултатите от експертизата, която ще покаже има ли наличие на забранени субстанции в кръвта на загиналия студент. Експерти от Пътна безопасност обаче предполагат, че тестовете ще отчетат дрога или алкохол, тъй като водачът не се е притеснил нито от развиване на страховити скорости в градски  условия, нито от дъжда във въпросната нощ, а е продължил уверено да натиска газта.

          Младият мъж загина на място, след като профуча с близо 200 км./ч на мокра настилка и се удари челно в засадените около шосето вековни дървета. Живота си загуби и студентката Теодора Николова, която се е возила до него отпред. 

          Ударът в едно от дърветата на централна улица е бил толкова силен, че мощното возило буквално се е разполовило. Спящи в района пловдивчани бяха събудени от силен тътен малко след 03:30 неделя срещу понеделник, а живущи в околията помислили, че става земетресение.

          Другите двама пътници все още се борят за живота си в болница. 

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions