четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      Президентът на Сърбия: Заплашиха да поръсят сина ми с уран

      Президентът на Сърбия Александър Вучич реагира чрез профила си в Инстаграм по повод заплахи, насочени срещу неговия син Данило.

      „От години говорят най-лошите и тежки думи. Обществото мълчи, мълчи прокуратура, полиция, съд. Днес казаха, че ще поръсят сина ми с уран. Той вече не е дете, но винаги ще бъде мой син. И никога няма да позволя да направите това с което и да е дете в Сърбия!“, заяви президентът на Сърбия Александър Вучич в публикация в Инстаграм, съобщи в. „Политика“.

      Опозиционният лидер Сърджан Шкоро, председател на движението „Бунт“, се появи вчера по провинциалната телевизия KTV в Зренянин и представи „план за измъчване“ на по-големия син на президента Вучич – Данило.

      Шкоро заяви, че синът, заедно с баща си, на когото е „образ и подобие“, трябва да бъдат затворени в мина, където да бъдат „обсипани с уран“. Идеята на Шкоро е камерите да записват всичко, така че „хората да видят“. Опозиционният лидер не спря дотук, а каза, че охраната на Данило Вучич трябва да бъде прекратена и той да бъде оставен без защита и бъде изпратен сам в Косово, съобщава в. „Курир“.

      На „чудовищните смъртни заплахи“ към Данило Вучич реагира и сръбският премиер Милош Вучевич, който каза, че това са „нови безсрамни атаки срещу семейство Вучич“. Сръбският премиер изрази очакване държавните власти да реагират на заплахите срещу сина на президента.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ