Search Suggestions
      събота, 05.10.24
      14.6 C
      София
      22 C
      Пловдив
      22.3 C
      Варна
      Search Suggestions

          Джейхан Ибрямов: Ще вземем втория мандат, ще предложим преговири за правителство

          Ще вземем втория мандат, ще предложим преговори за правителство. Това обяви  Джейхан Ибрямов след срещата с почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и допълни, че това е в противоречие с позицията на Делян Пеевски, който сред провала на първия мандат заяви, че „ДПС ще вземе и ще върне веднага втория мандат и за съжаление страната отива към избори“.

          „Има напрежение между Доган и Пеевски. Разрив и разделение в ДПС няма, партията функционира добре, структурите са в добра кондиция. Оставката на Пеевски не се е коментирала на срещата в Росенец“, обясни той.

          По думите му нищо необичайно не се случи на срещата при Ахмед Доган в Росенец. „Проведохме сериозен разговор, дебат, за моделите на управление, които в момента функционират в партията. Всичко, което се е натрупало през последната година – година и половина беше изложено пред почетния ни председател“, допълни Ибрямов.

          Поясни, че дали председател може да бъде санкциониран, ако не спазва устава на партията, ще бъде изяснено в най-скоро време.“Проблемът датира от една година – като цяло функционирането на парламентарната група“, коментира Джейхан Ибрямов.

          Според него всяка реакция си има връхна точка, която ескалира в отказа за подкрепа към проектокабинета „Желязков“ и се стигна до този етап.“Нямаше обсъждане защо и как да бъде подкрепен кабинета „Желязков“. Голяма част от тези 30, които го подкрепиха, имаха желание да гласуват против, но не знам защо не го направиха“, коментира Джейхан Ибрямов.

          Снимка: БГНЕС

           

           

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions