петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Хора, присъствали на злополучния митинг на Тръмп, почетоха паметта на загиналия пожарникар

      Стотици хора, присъствали на митинга на Доналд Тръмп в Пенсилвания, бяха призовани да се обединят, за да почетат паметта на пожарникаря, прострелян фатално, съобщи АП.

      Бдението се е провело вчера в Сарвър, Пенсилвания, и бе първото от организираните две събития в памет на пожарникаря Кори Комператоре. Втората е планирана за днес във Фрипорт, отново в Пенсилвания.

      „Почвай в мир, Кори, благодарим ти за службата“, пише на знак на магистралата близо до Сарвър. На друга крайпътна табела има надпис: „Мислите и молитвите ни са със семейство Комператоре.“

      50-годишният Кори е работил като инженер по проекти, бил е резервист в армията и е прекарал много години като пожарникар доброволец, след като е бил началник. Комператоре прекарал последните мигове от живота си, предпазвайки съпругата и дъщеря си от стрелба, съобщиха официални лица, предаде БТА.

      Организаторката на бдението Кели Макколоу заяви вчера пред събралото се множество, че бдението не е събитие с политически характер и добави, че няма място за омраза или лични мнения, а само за излияние на подкрепа за семейството на починалия.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ