петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Костадин Костадинов: Милан Димитров е екстрадиран в Тексас

      В края на миналата седмица българският заложник Милан Димитров беше екстрадиран. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

      По думите на Костадинов „всеки един български гражданин в момента може да бъде отвлечен със действието на българските власти“.

      Народният представител от ПГ на „Възраждане“ Ангел Георгиев обясни, че процесът по екстрадицията на Милан Димитров е ускорен. Той съобщи, че от „Възраждане“ са поискали да посетят Милан Димитров в затвора в Солун, но той е екстрадиран в Сан Антонио, Тексас.

      От затвора в Солун, по думите на Георгиев, Милан Димитров е откаран в Атина, а оттам е качен на самолет за САЩ.

      Александър Димитров разказа през какво е преминал брат му Милан Димитров в гръцкия затвор, отбелязвайки, че на нито едно от заседанията не е присъствал българският консул.

      „Последната връзка с моя брат беше в 4.20 ч. в петък“, каза той и добави, че тогава Милан Димитров му се обажда, за да му съобщи, че го отвеждат. Александър Георгиев обяви, че вече четири дни брат му няма лекарства.

      Костадин Костадинов е категоричен, че Милан Димитров е арестуван и в момента отвлечен в американски затвор, като посочи, че няма никакви доказателства, за да му бъде повдигнато обвинение.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ