петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Бивол изскочи на улицата и помля кола в „Кремиковци“

      Бивол изскочи на улицата и помля кола в столичния район „Кремиковци“. Това е пореден инцидент с животните от близка ферма, съобщи Нова.

      „Институцията, която трябва да вземе мерки е БАБХ. Ние твърдим, че трябва да се затвори този обект, защото той не отглежда животните както трябва. През годините е имало много инциденти“, обясни кметът на район „Кремиковци“ Лилия Донкова.

      От БАБХ пък обясниха, че не са получавали жалби за блъснати коли от тези биволи. За да затворят ферма пък трябвало да има 3 влезли в сила наказателни постановления.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      2 КОМЕНТАРА

      1. Питайте кметицата Донкова защо не е наравила нищо по изграждането или наемането на пастири край пътя и обезопасяването му, какъвто е закона, и защо прехвърля отговорнастта на други институции? Също я питайте и за апетитите, които има за земята в близост до София, на които пасе стадото. Говорим за много апетитен и скъп терен!!! Горкото животно, а можеше това заспало джигитче на пътя да отнсе човек или дете!

      2. Аз съм от Кремиковци и познавам хората от репортажа с изключение на момчето на катастрофиралата кола и неговото семейство всички останали присъстващи са служители в кметството на район Кремиковци. Не са потърпевши или недоволни граждани. Кметицата прави на будали всички медии! А съветът ми към вас журналистите е да не бързате със заключенията и да не преписвате дословно от другите медии, защото така подкрепяте неволно една ОПГ отдавна сформирана от кметицата на Кремиковци – Донкова. Сензацията не е в катастрофата, тя е много по-дълбоко и изисква внимателно вашето разследване

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ