вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      Доган: Това момче застрашава и демокрацията, и държавността

      Ахмед Доган: Голямата им цел е да направят всичко възможно да елиминират ДПС от политическата сцена на България. Това им е голямата цел. Защо? Защото ДПС е гарант на защитната система на нашата общност. Голямата цел е да няма ДПС и да атакуват единството на нашата общност. Изказване на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган пред членовете на ЦС на ДПС и пред актива на партията.

      Posted by ДПС Пресцентър on Monday, September 23, 2024

      Голямата им цел е да направят всичко възможно да елиминират ДПС от политическата сцена на България. Това им е голямата цел. Това заяви почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган пред членовете на ЦС на ДПС и пред актива на партията.

      Защо? Защото ДПС е гарант на защитната система на нашата общност. Голямата цел е да няма ДПС и да атакуват единството на нашата общност, добави Доган.

      Всички, включително аз, сме виновни за това явление и трябва да намерим воля и сили да се извиним на обществото. Това момче вече застрашава и демокрацията в страната, и държавността. Години наред той извоюва лични позиции в съдебната система безхаберно, от името на ДПС, каза Доган, имайки предвид Делян Пеевски.

      Не съм си представял, че наши кметове ще репресират наши хора. Вижте какво става в Джебел, в Каолиново. Срам ме е от действията на това момче, каза Доган.

      Той посочи още, че през последните години в ДПС се е насърчавало взимането на еднолични решения.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ