сряда, 25.09.24
28.5 C
София
30 C
Пловдив
24 C
Варна
Search Suggestions

      Пеевски за ПП-ДБ: Партията на пуделите може и да не влезе в парламента

      Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски с коментар по актуални теми.


      „Допускам, че Партията на пуделите може да не са в следващия парламент. Затиснати от всички чували и сакове с пачки, може да не се доберат“, каза той по адрес на „Продължаваме промяната“.

      „Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са част от ДПС вече, особено след като са част от листите на друга партия“, добави Пеевски.

      „За Конституцията сме работили заедно. Не се отричам това нещо. Искам да видя как ще протекат разследванията, които се прикриват от главния прокурор. Бяха заметени под килима. Главният прокурор ги прикрива. Докато не приключат тези разследвания, с тях не мога да говоря“, уточни лидерът на ДПС.

      „Те нямат право да говорят за антикорупционно законодателство и нямат право да се докосват до никакви структури – МВР, прокуратура, КОНПИ, защото са техни клиенти. Прокуратурата не си върши работата“, отсече Делян Пеевски.

      „Ясно показах в кои райони ще бъда и си регистрирах първи листите. Ако имаха смелост, щяха да дойдат в моите райони. Тези лица нямат смелост, винаги са се крили зад гърба ми. Избягаха страхливо“, заключи Пеевски.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ