събота, 28.09.24
18.9 C
София
21 C
Пловдив
19 C
Варна
Search Suggestions

      Болезнено сгромолясване на Мъри и Гьозтепе в голово шоу

      Отборът на Станимир Стоилов водеше с 3:1, но загуби с 3:4

      Воденият от Станимир Стоилов Гьозтепе допусна първа загуба в Суперлигата. Футболистите на Мъри отстъпиха с 3:4 при гостуването на Самсунспор. Двубоят беше от 7-ия кръг, а Гьозтепе водеше с 3:1 до 70-ата минута, но в края допусна болезнен обрат.

      Мачът започна кошмарно за гостите, а Стоилов трябваше да прави принудителна смяна. Привлеченият под наем от Славия Исак Соле получи тежък удар в главата и остана да лежи на земята. Наложи се линейка да влезе на терена и да го откара директно към болница. В течение на мача от Гьозтепе обявиха, че състоянието на Соле е стабилно.

      В 13-ата минута Гьозтепе поведе след автогол на Зеки Явру. В средата на полувремето Муандилмаджи изравни за Самсунспор. До почивката играчите на Стоилов отново поведоха. В 41-ата минута Ромуло направи 1:2.

      Второто полувреме стартира отлично за тима на Мъри. В 50-ата минута Жуан Сантос се разписа за 1:3. Ромуло можеше да направи преднината на Гьозтепе и още по-сериозна, но нацели напречната греда.

      Самсунспор стигна до равенството с два бързи гола в рамките на 10 минути. Оливие Нтчам и Кингсли Шиндлер отбелязаха между 70-ата и 80-ата минути. В добавеното време Нтчам донесе и драматичната победа на Самсунспор – 4:3, оставяйки Гьозтепе с празни ръце.

      Oтборът на Станимир Стоилов е шести във временното класиране с 9 точки от 6 мача, докато Самсунспор има 15 и се изкачи на второто място. Лидерът Галатасарай има 18 т.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ