понеделник, 30.09.24
12.9 C
София
19 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      Модните трендове за тази есен: Най-стилните неща, които трябва да имате в гардероба си

      Колкото и дрехи да имаме в гардероба си, винаги ни се струва, че не се чувстваме достатъчно удовлетворени. Поради това се обръщаме отново и към пазаруването. За да не харчим пари за дрехи, които обличаме едва няколко пъти, преди да ги натикаме някъде назад в гардероба си, важно е да знаем кои са най-стилните дрехи според тенденциите тази есен.

      Бомбър якета и жилетки: Задължителни за сезона

      Задължителни тази есен са леките дамски якета от Fashion Days, с подплънки и качулки, байкърски якета или жилетки. Без значение дали ги носим в ярки или по-тъмни цветове, те не бива да липсват в нито един женски гардероб.

      Дизайнерите препоръчват и бомбър якета с разнообразни щампи, добавящи специална нотка към всеки тоалет, независимо дали са съчетани с дънки и кецове, или комбинирани с луксозни панталони от плат и обувки на ток.

      През тази есен се очаква червеното да е хит, като това важи и за жълтото. Все пак важно остава облеклото да се избира според повода.

      Шапките тип барета все още са стилни

      Баретата остава в крак с модата и през тази есен. Това обаче не е единствената шапка, която приковава вниманието ни. Класическият тип шапка, която носихме единствено по време на ски ваканциите, сега може да бъде открита и в много аутфити от света на уличната мода.

      Пуловери с поло яка: Есенциални в дамския гардероб

      Да носим пуловер с поло яка не е нещо, което изисква сериозни усилия от стилистична гледна точка. Тук пуловерът може да бъде тънък, класически, втален или от свободен тип с голяма яка. Във всеки случай, този тип пуловери могат да бъдат комбинирани с миди поли, дънки и панталони, както и с гащеризони.

      Гащеризони: Водещият тренд!

      Гащеризоните продължават да бъдат модерни и през тази есен. Без значение дали е деним, с щампи или кариран, всяка жена трябва да има поне един в гардероба си. Тази дреха е изключително полезна, особено когато бързате и не знаете какво да изберете набързо от гардероба си. Ако закъснявате, комбинацията от пуловер с поло яка, гащеризон и дамско сако прави истински чудеса.

      Пола в съчетание с високи ботуши и пуловери

      Полите тип “молив”, в съчетание с овърсайз пуловери в неутрални цветове, също представляват готин вариант за тази есен. Разбира се, миди полите остават все така модерни, тъй като са универсални и удобни, помагащи ви да постигнете секси или неангажираща визия, същевременно оставайки в трендовете.

      Можем да заключим, че не е нужно да преправяте целия си гардероб. Понякога е достатъчно да се сдобием с няколко ефектни артикула, пасващи идеално на вече наличните ни дрехи. Така бихме могли да освежим целия си гардероб.

      Спонсорирана статия

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ