Search Suggestions
      вторник, 22.10.24
      Search Suggestions

          Доставени са 80 000 бюлетини и 244 ролки със специализирана хартия във Видин

          Днес, в Областна администрация Видин, под полицейска охрана бяха доставени хартиените бюлетини и ролките със специализирана хартия за бюлетини от машинно гласуване за предстоящите избори. Те са получени от печатницата на БНБ от двама упълномощени представители на областна администрация и двама упълномощени представители на Районна избирателна комисия – Видин.

          Бюлетините и ролките ще се съхраняват в определено със заповед на Областния управител на област Видин помещение до предаването им на общинските администрации. Помещението е оборудвано със СОТ и видеонаблюдение. От ОД на МВР – Видин е подсигурена и денонощна физическа охрана от служители на реда.

          В Областна адмниситрация Видин са доставени и всички, централизирано осигурявани, изборни книжа и материали, включително и устройствата за видеонаблюдението за изборите на 27 октомври 2024 г.

          Организационно-техническата подготовка на предстоящия парламентарен вот се извършва в определените срокове, съгласно приетата от ЦИК хронограма, като се спазват указанията на ЦИК и Администрацията на Министерския съвет, информира областният управител Ани Арутюнян. Към настоящия момент не са констатирани и докладвани затруднения по подготовката на изборите, допълни областният управител. | БГНЕС

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions