понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      Проф. Кантарджиев: Затопляме храната 2 минути в микровълнова фурна и няма коронавирус

      „Доста колеги станаха коронолози и говорят какво ли не, това е опасно за обществото. Никой не се е задушил от маската, не е кой знае какво да го носиш това нещо, защото когато някой дойде и разговаря с мен от метър и половина с маска, аз разбирам че и ме уважава и пази моето здраве.“ Това заяви директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев на брифинг на Националния оперативен щаб.

      „При закупуване на храна за вкъщи от заведение, е добре да я затопляме за около 2 минути в микровълнова фурна. Така се гарантира, че, ако има коронавирус по парчето пица, например, то той ще бъде унищожен,

      „Той отново повтори, че трябва да се внимава с медикаментите, които взимаме – да не се използват имуностимулатори в голямо количество, да не се предозира вигамин Д, по-добре с правилно хранене, физическа активност и добри емоции. „Който не издържа, да не гледа по телевизията, защото нещата се преекспонират. Затова с удоволствие слушат, че маските не пазят. Маската ще спаси и от коронавирус“, отсече проф. Кантарджиев.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ