неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      Съдът осъди на 10 години затвор французин блудствал с деца у нас

      Съдът в Добрич осъди на 10 години затвор и глоба от 3500 лв. 63-годишен френски гражданин за блудство с малолетни момичета у нас.
      Мъжът се заселил в България през 2018 г. и заживял в къща под наем в село в Община Балчик.

      Така се запознал с българско семейство, което започнало да му помага в домакинството срещу заплащане. В семейството е имало деца на възраст между 9 и 11 години, съобщиха от прокуратурата.

       Той започнал да ги разхожда, водел ги на различни места и ги черпел. Момиченцата започнали да гостуват и в дома му. При срещите им децата понякога били придружавани от семейството, но често французинът ги взимал с автомобила си и оставали насаме.

      През коледната ваканция на 2019 г. посещенията на децата в дома му зачестили. Станало ясно, че мъжът започнал да блудства с тях през януари. Той дори заснел част от посегателствата си.
      Едно от децата разказало на учителката си за случилото. Тя споделила това с директорката на училището, която подала сигнал в полицията.

      При претърсване в дома са намерени и файлове с порнографски материали. Мъжът има криминална регистрация във Франция за отвличане на малолетно лице и за подкупване на непълнолетно лице. Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ