София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

Валя Ахчиева е нападната от служители на болницата, издала смъртния акт на Ангел Христов

Ахчиева не е предизвикала с нищо нападателите

пропускане
7 дниИнциденти 4474

Телевизионен екип начело с разследващата журналистка Валя Ахчиева е станал обект на нападение в частната болница в Дупница, съобщи "24 часа".

Журналистката заедно с оператор отишли в частната болница в Дупница да разследват как е издаден смъртният акт на Ангел Христов-Геле.

Докато търсели контакт с управителя д-р Ени Лефтеров, били нападнати от двама служители. Те започнали да блъскат оператора и журналистката, опитали се да счупят камерата на оператора.

Журналистката потърсила помощ на тел. 112, на мястото са пристигнали криминалисти от РУ на МВР, като са отвели всички за показания за инцидента.

Ахчиева не е предизвикала с нищо нападателите, тя търсела управителя на болницата д-р Ени Лефтеров за коментар по случая „Ангел Христов-Геле“, но вместо управителя от болницата излезли двамата служители и започнали да дърпат камерата на оператора, да ги заплашват, като им заявили да се махнат от двора на болницата.