София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Наш национал вдигна шумна сватба

Булката смая всички с изящна дълга бяла рокля, сред поканите бяха много хора от света на спорта

3 годиниЛюбопитно 36 Симеон Кисьов

Тежка сватба с любимата си Анна вдигна вратарят на Лудогорец Пламен Илиев.

След църковния брак младоженците събраха гостите си в резиденция в София. Булката смая всички с изящна дълга бяла рокля. В разгара на вечерта тя се преоблече и сложи минитоалет, отново в бяло, за да й е по-лесно да се вихри на дансинга, пише "Телеграф".

За настроението на всички се грижеха няколко оркестъра, включително и ансамбъл за народни песни и танци. Сред поканите бяха много хора от света на спорта, сред които и баскетболният национал Александър Везенков.

Пламен и Анна са връстници и се знаят от деца, тъй като и двамата са от Ботевград. Любовта им обаче пламва преди 10 години и оттогава са неразделни. За нея вратарят не спира да изтъква, че е голямата му опора. Именно бившата гимнастичка, която е завършила НСА, ми вдъхна сили по време на поредицата от тежки контузии.

Двамата вече имат и наследници. Баткото Владислав през септември ще навърши 5 години, а малката Изабела в първите дни на 2021 г. стана на една.

Сред гостите бяха много спортисти, включително и капитанът на националния отбор Георги Костадинов. Именно неговата половинка Радост Тодорова хвана букета. Още през декември бившата Мис Национален отбор каза „Да“ на своя Георги. Тогава Мечката й поиска ръката при посещение на Болшой театър в Москва.

„Понеже декември му бяха тесни дънките и не удари коляното в земята, съдбата си знае работата“, похвали се облечената в ослепителна червена рокля Радост и показа снимка, на която футболистът на Арсенал Тула е паднал на колене пред нея.

Сватбеното тържество на Тигъра уважиха още Светослав Дяков, Станислав Манолев и Кирил Десподов.