София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Адв. Мария Колева: Във ВСС се избират хора, които изпълняват поръчки

Лидерът на партия “ПРАВОТО” разясни причините формацията да се яви сама на изборите
пропускане
15 мПолитика 431 Златина Петкова

“Във Висшия съдебен съвет се избират хора, които изпълняват поръчки и се гаврят с гражданите”, заяви в предаването “Делници” лидерът на партия “ПРАВОТО” адвокат Мария Колева. Тя обясни, че ако партията й влезе в парламента, първото нещо, което ще направи е да се потърси сметка на магистратите, които не спазват законите.

Адвокат Колева посочи още, че формацията има специална политика за задържане на младите хора в страната. Това можело да стане чрез даване на нисколихвени заеми, с цел те развиват бизнес у нас.

Председателят на партия “ПРАВОТО” обеща и облекчения за учените, за да могат те да развиват науката в страната. 

Други приоритети на формацията са развитието на малките населени места, здравеопазването, образованието  и демографската политика.

“Имаме идея по малките населени места да се възобновят лечебниците. Друго важно е да се инвестира в конкретни кадри за отделните общини. Ние ще го направим това нещо и ще знаем и в най-малкото населено място от какви кадри се нуждае” , обясни адвокат Колева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!