София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Адв. Мария Колева: Възрастни хора ми изпращаха подписите си по куриерска фирма, за да ни регистрират за изборите

Партия “ПРАВОТО” е с 3333 подписа в ЦИК, ще бъдат под номер 3
пропускане
26 мОбщество 491 Златина Петкова

“Възрастни хора ми изпращаха подписите си по куриерска фирма, за да ни регистрират за изборите”, заяви в предаването “Делници” адвокат Мария Колева, която е председател на партия “ПРАВОТО”.

Адвокат Колева обеща формацията й да се бори за постигане на справедливост в съдебната система. Тя беше категорична, че за разлика от прокуратурата и съда, адвокатите са хората, които защитават обвинените и не получават пари от данъците ни.

Лидерът на партия “ПРАВОТО” заяви още, че формацията е създадена с лични средства и обеща, ако влязат в следващото Народно събрание, да потърсят отговорност от всички, които са се облагодетелствали от властта.

“Ние преди да влезем в парламента имаме разработени проектите за закони и всички те са в полза на обществото. Не може Общинските съвети да носят отговорност, отговорността трябва винаги да е лична”, изтъкна още адвокат Колева.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!