София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Александър Томов: Господин Борисов, няма смисъл да се мъчите

"Господин Борисов се хвали всеки ден с постижения, но това е несериозно"
14 мПолитика 213 Мирослав Митков

Вчера излезе на Васил Божков поредното интервю. Всичко, което е казано, е вътре. Преди една година съм дал сигнал до главния прокурор, в който казвам - за тези 700 милиона, които липсват в бюджета, знаят поне 20 човека. Това не може да се скрие. Знаело се е от много хора. Прокуратурата не смее да каже нищо.

Това заяви в ефира на БНТ Александър Томов.

“Господин Борисов, няма смисъл да се мъчите повече. Вие сте знаел”, категоричен беше още проф. Томов от Движение "Коалиция ЗАЕДНО за България. Колицията се регистрира в ЦИК за предстоящите парламентарни избори преди няколко дни.

"Господин Борисов се хвали всеки ден с постижения, но това е несериозно", посочи Томов и допълни - България все още е сред изоставащите европейски страни, липсва стабилност, а всички основни сектори са недофинансирани. 

"Може би в момента има естествен лидер на промяната, който е президентът и то поради това, че той постоянно говори за тази промяна".

Той коментира сделката с "Кремиковци", като подчерта, че няма нищо общо. 

"Комбинатът е продаден от държавата на Валентин Захариев, на частна компания, за 1 долар, но нищо общо аз нямам. Аз можех да спася "Кремиковци", но не ми позволиха." Като пропаганда и лъжа той определи свързването на неговото име с фалита на "Кремиковци".

Той подчерта, че по същия и по същите схеми името му е било замесено във фалита на ЦСКА. 

"Борисов печели от това, че иска да печели от двата големи клуба и да контролира агитките", открои Томов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!