София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Атанас Атанасов: Румен Радев е №1 по рейтинг. Бойко, вземи си иди с мир

"Да не слагаме каруцата пред коня, до изборите има много време"
48 сЕвроком 10008

Аз не съм гласувал за Румен Радев, но всичко, което той казва е истина, откакто са започнали протестите. И това се отразява върху неговия рейтинг. Рейтингът му беше тръгнал нагоре.... Вчера отново цифрите показват, че той е №1 и е с 30 % пред Бойко Борисов. Това заяви ген. Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България" и лидер на ДСБ в ефира на БНТ. 

"Казвам откровено на Борисов, познавам го този човек: "Бойко, вземи си иди с мир по-навреме", каза той.

"Да не слагаме каруцата пред коня, до изборите има много време", заяви Атанасов.

"Ние в "Демократична България"  ще се борим да управляваме и се готвим много сериозно", категоричен беше той.

"Поставянето в услуга на чужда държава е престъпление против републиката. В статия на "Шпигел" директно се вади информация, че Борисов , Цацаров и не знам кои други са поели ангажимент пред турските власти да обслужват техните интереси. Това е тежък скандал и трябва за него да има разследване", каза Атанасов.

Той заяви, че изданието е проправителствено и съгласува материалите си с германския кабинет.  

"Тази публикация в "Шпигел", с тази тежка информация... Това означава ли, че Меркел оттегля подкрепата си за Бойко Борисов. Аз казвам "Да". Това е основното, което излиза от тази публикация", каза още Атанасов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!